BLOG

blat bucatarie quartz

Blat bucătărie din quartz – rezistent, durabil, practic


Blat bucatarie din quartz compozit recomandat pentru rezistenta si durabilitatea sa. Amenajarea bucătăriei implică o serie de alegeri, de la paleta de culori, modelul mobilei, precum și aspectul și textura blatului.

Amenajarea bucătăriei
Blat de compozit quartz practic și rezistent

Până în urmă cu câțiva ani, bucătăria tradițională era utilizată doar pentru prepararea și servirea mesei. Acum, folosim bucătăria și ca spațiu de relaxare sau de socializare. Ne invităm prietenii la o cafea aici, iar uneori copiii își fac temele la masa din bucătărie. Este locul în care ne refugiem să purtăm o conversație telefonică sau locul în care răsfoim o revistă în timp ce savurăm o gustare. De aceea, acest spațiu trebuie să îți asigure confort și funcționalitate. A devenit necesar ca bucătăria ta să fie o încăpere în care ai totul la îndemână și te simți confortabil.

Idei amenajare cu blat bucătărie din quartz compozit


Ne-am gândit să publicăm câteva articole care să te ajute cu idei pentru amenajarea bucătăriei.

Quartz compozit vs. Granit

Perspectiva unui geolog – BLAT DE QUARTZ Vs. BLAT DE GRANIT

Blat bucătărie de quartz sau blat de granit? Probabil vă amenajați bucătăria și ați ajuns în punctul în care vă întrebați ce alegere să faceți între un blat de quartz și unul de granit.

Pentru a vă ajuta vom prezenta geologia granitului și a quartzului, sursa lor, atributele fizice, durabilitatea și durabilitatea mediului. În multe feluri, un blat din piatră naturală poate alimenta interesul pentru geologie (… more)

Cuarț bucătărie

CULOAREA BLATULUI DE QUARTZ

Cum să alegi culoarea compozitului quartz potrivit pentru blat bucătărie si baie? Poate fi mai ușor decât crezi. Nu trebuie să fii un designer de interior pentru a știi ce îți place și ce funcționează în casa ta. Aruncând o privire în jurul bucătăriei tale, vei fi pe cale să explorezi cele mai bune posibilități de coordonare a culorilor. Astfel poți să alegi culoarea perfectă a blatului de cuarț pentru bucătăria ta.(..more)

Măsurători și montaj blat bucătărie quartz

Măsurători, execuție în termen scurt, livrare rapidă și montaj cu echipe de pietrari specializați în instalarea blaturilor de bucătărie. La noi găsiți în stoc și adeziv profesional pentru lipirea back splash-ului de quartz compozit. Solicitați ofertă personalizată!