(..more)

Cuarț bucătărie

Culoarea blatului de cuarț din bucătărie


Cuarț în bucătărie pentru blat de lucru la masă, mobilă și insulă. Cum să alegi culoarea blatului de quartz potrivită pentru bucătăria ta? Poate fi mai ușor decât crezi. Nu trebuie să fii un designer de interior pentru a știi ce îți place și ce funcționează în casa ta. Aruncând o privire în jurul bucătăriei tale, vei fi pe cale să explorezi cele mai bune posibilități de coordonare a culorilor. Astfel poți să alegi culoarea perfectă a blatului de cuarț pentru bucătăria ta.

Culoarea blatului de quartz

Identificarea tonurilor din cameră este un bun punct de plecare pentru a începe să alegi culoarea blatului de quartz. Privește în jurul bucătăriei tale pentru a determina tonurile de lemn ale dulapurilor și culorile de vopsea sau tapet de pe pereți. În funcție de preferința personală a culorilor, poți alege culori complementare. De exemplu dulapurile întunecate pot fi asociate cu blaturi mai deschise. Poți alege și ton pe ton, astfel sunt menținute nuanțele în aceeași paletă de culori.

Alegerea culorii potrivite a blatului de cuarț în bucătărie este mai ușoară decât ai putea crede. Iată câțiva pași simpli pentru crearea unei bucătării frumoase: selectează culoarea unui dulap. Alege pardoseala și o culoare de blat de quartz. Alege nuanțe din selecția dulapului tău, cu suficient de mult contrast pentru a se potrivi.

De exemplu:
Dulapurile de arțar colorate în nuanțe neutre ar funcționa bine cu un amestec de blaturi maro deschis, alb sau gri.
Dulapurile de culoare maro închis sau espresso arată foarte bine cu blaturi de quartz de culoare mai deschisă. Exemple: maro deschis, alb sau fildeș cu variante aurii.

Culori complementare


Pentru proprietarii de case care caută un aspect elegant, sofisticat, alegerea unei culori complementare de blat cuarț pentru bucătărie va fi cea mai buna opțiune. Aici sunt cateva exemple:
Dulapuri albe, acestea sunt fundalul perfect pentru a vă oferi libertatea de a alege combinația preferată de culori. Lasați-vă creativitatea să vă ghideze.

Dulapurile cu mai multe culori – proprietarii de azi schimbă lucrurile folosind două dulapuri de culori diferite în bucătăriile lor. Puteți să alegeți culori superioare sau inferioare. De asemenea puteți opta pentru o insulă care prezintă dulapuri în nuanțe mai închise într-o bucătărie albă. Singurul lucru de care trebuie să țineți cont este ca nuanța de blat să se îmbine cu ambele.

Mahon sau lemn de cireș – dulapurile în ton roșu arată fabulos cu culori de blat cuarț în bucătărie precum verde închis, gri-verde. Chiar si albastru-verzui cu o nuanță cenușie arată spectaculos. Când vine vorba de aparate, oțelul inoxidabil arată excelent cu culori mai adânci, saturate. Spre exemplu roșu sau galben vibrant ajută la reflectarea luminii pentru a face culorile să se simtă și mai îndrăznețe.

Lasand frumusețe la o parte, știați că noul granit în renovările de acasă astăzi este quartzul? Blaturile  din quartz nu sunt poroase și rezistente la pete și zgârieturi. Cu asemenea beneficii extraordinare, nu este de mirare că acest material este alegerea perfectă.

Vă oferim o gamă foarte largă de modele de quartz din care producem blaturi lucrate frumos care pot adăuga o notă de clasă și eleganță bucătăriei tale. Aflați mai multe despre selecția exclusivă de blaturi de quartz în showroom-urile Rocas Decor. Ne găsiți în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, Bistrița și Budapesta. Realizăm măsurători și montaj blat și vă oferim adeziv profesional pentru lipirea contrbaltul de cuarț. Contactați-ne astăzi pentru a vă programa consultanță și a obține oferta de preț pentru blat cuarț bucătărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.