BLAT BUCĂTĂRIE

blat quartz compozit

Blat quartz compozit în bucătărie– un „must have” pentru cei pasionați de designul și decorațiunile interioare și nu numai.

Vrei să cumperi blat bucătărie și te simți copleșit de numărul de opțiuni? Cu siguranță, pe piață există o mulțime de materiale. Este greu să iei o decizie atunci când ai la dispoziție sute de culori, modele, și texturi. Cu toate acestea, materialele de bază sunt relativ puține. Din acest motiv este ușor să alegi materialul potrivit pentru decorarea bucătăriei tale.

Îți recomandăm compozitul quartz. Acesta este un material inovativ, iar bucătăria ta va fi amenajată ținând cont de cele mai noi tendințe. Alege modelul de quartz preferat pentru blatul bucătăriei tale.

TOP 5 MOTIVE PENTRU CARE AR TREBUI SA ALEGI BLAT QUARTZ COMPOZIT

  1. Blaturile din compozit sunt non-poroase și nu pot avea fisuri în care să pătrundă bacterii sau bucăți mici de alimente. Compozitele pot fi curățate cu produse dezinfectante, fără a deteriora materialul.
  2. Sunt ușor de întreținut și nu necesită materiale de etanșare (sigilare) sau produse speciale de curățare.
  3. Sunt rezistente la căldură, compozitele își păstrează integritatea atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate.
  4. Preț accesibil, produsele din compozit sunt accesibile din punct de vedere al prețului.
  5. Blaturile din compozit pot avea orice aspect, ele pot fi ușor tăiate în orice formă și personalizate în orice culoare.

Toate acestea, și nu numai, fac blat quartz compozit o alegere perfectă pentru casa dumneavoastră!

Cu ajutorul blaturilor din compozit puteți aduce frumusețea pietrei naturale în casa dumneavoastră la un cost incredibil de mic. Blaturile din compozit sunt produse într-o gamă largă de culori, modele și prețuri. Toate acestea sunt determinate de procesul de fabricație ales, dar și de tipul de compozite și rășini folosite. Puteți opta fie pentru gama de lux, fie pentru gama economică.

Vă oferim culori frumoase și modele deosebite pe suprafețe mari (lastre) de compozit quartz. Lucrăm în colaborare cu producători foarte renumiți de compozit quartz, cu recunoaștere la nivel mondial pentru calitatea produselor acestora.

Oferim servicii de măsurători și montaj blat quartz și granit, precum și adeziv profesional pentru fixarea contrablatului.
Solicitați ofertă personalizată pentru blat quartz compozit.