MONTAJ

Montaj blat quartz

Montaj blat quartz compozit


Montaj blat quartz - servicii profesionale de înaltă calitate. Cauți specialiști pentru a efectua montaj blat quartz compozit? Te ajutăm noi! Montăm blat de bucătărie si panou anti stropi cu echipe specializate. Oferim garanție pentru lucrare.

La cerere efectuăm măsurători, transport și montaj pentru produselor achiziționate de la compania noastră. Avem echipe specializate în montaj blat quartz pe mobilă și insulă bucătărie, contrablat și mobilă baie.  Specialiștii  noștri se deplasează în toată țara pentru efectuarea măsurătorilor. Avem personal calificat care vă oferă consultanță de specialitate pentru lucrarea dumneavoastră. În plus, vă oferim soluții tehnice și estetice adaptate pentru fiecare lucrare în parte.

Servicii montaj blat de bucătărie

Montajul blaturilor se realizează cu ajutorul echipamentelor profesionale, de ultimă generație. Lucrările se realizează la standarde de calitate europene și oferim garanție pentru montajele realizate. Instalarea contrablatului se face cu adeziv profesional pentru piatră naturală.

Serviciul de montaj se execută pe tot teritoriul României. La cerere, vă oferim și servicii de transport și manipulare la etaje superioare. Oferim garanție pentru lucrările de montaj blat quartz realizate de echipa noastră.

Pentru informații și programări CONTACTAȚI-NE.

Montaj blat compozit

Despre noi și întreținerea blaturilor din quartz

Avem experiență de peste 13 ani în montaj blat quartz, precum și în domeniul vânzării, prelucrării și producției de produse din piatră naturală. Vă punem la dispoziție cel mai înalt nivel de servicii, prețuri competitive, livrare rapidă și o ofertă cuprinzătoare de modele.

Lucrăm în colaborare cu cei mai renumiți producători de compozit quartz din lume. Pentru o durată de viață cât mai lungă a blatului din compozit, producătorii recomandă respectarea unor condiții minime de îngrijire și întreținere.

Pentru curățarea de rutină, utilizați cantități mici de detergenți împreună cu apă caldă și o cârpă umedă sau burete. Sunt recomandați detergenții neabrazivi și care nu conțin înălbitori. Ștergeți imediat orice lichid de pe suprafața blatului. Sucul provenit de la fructe, legume, precum și coloranții alimentari sau curry, ar trebui șters și curățat cu un detergent ușor și apă imediat după detectare. Solicitați instrucțiuni de întretinere după montaj blat quartz.

Deși sunt rezistente la căldură și își păstrează integritatea atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate, este recomandat să protejați blaturile din compozit. Nu așezați direct pe blat, vasele de gătit fierbinți imediat ce au fost scoase din sursa de căldură (cuptor, plită, etc.). Contactați-ne pentru ofertă montaj blat! Ne puteți vizita pentru alegerea materialului direct din stoc. Fabricile de producție sunt situate în Cluj-Napoca, București, Sibiu, Bistrița, Timișoara, Budapesta.