Terazzo

Blat model terazzo quartz la comanda pentru mobila si insula bucatarie, blat de baie, contrablat pentru protectie anti stropi si protectie plita. Executam decupaje si prelucrari personalizate pe blat. Decupaj la CNC pentru plita, baterie, priza, chiuveta cu prindere pe blat si sub blat, etc.

Avem in stoc lastre (placi) mari de quartz cu grosimi de 1,2 cm, 2 cm si 3 cm din care debitam blat de bucatarie si baie. Sunt disponibile modele monocrome, dar si modele cu vene discrete si bogate. Vizitati depozitele noastre din Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Bistrita, Sibiu si Budapesta. Avem quartz negru, alb, maro, gri, bej, crem, antracit, modele de terazzo.

Compozitul quartz model terazzo este ideal pentru numeroase lucrări de amenajare a locuinței. Acesta combină frumusețea pietrei naturale cu utilitatea și durabilitatea. Acest material nu se zgârie, nu se pătează, rezistă la temperaturi extreme, nu își pierde în timp nuanța inițială și are longevitate. Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind astfel fisurile care pot apărea din cauza tensiunii de flexare. Alegeți blat de bucatarie cu nuante de terazzo.

Produsele sunt testate și certificate antialergic și antibacterian. Se asortează cu o gama larga de modele de lavoare, respectiv chiuvete ce pot fi montate pe sau sub blat. Alege quartz terazzo și împreuna vom găsi soluții pentru a putea realiza produsul pe care ți-l dorești.

Servicii:

Consiliere, măsurători, livrare rapidă și montaj cu pietrari specializați în instalarea blaturilor de bucătărie și a contra blaturilor. Avem experiență și prestăm servicii de înalta calitate. Puteți comanda și adeziv profesional pentru lipirea panoului de perete din quartz terazzo.

Contactați-ne și solicitați ofertă de preț personalizată! Vezi mai multe modele sau revino la pagina ACASA!

Afișez toate cele 3 rezultate